Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΝΔΟ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕ

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αξιού Νίκος Γιουτίκας καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών. Αυτή ήταν η τελευταία ομιλία του κ. Ψωμιάδη πριν τη μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και ώρα 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι στις «συντονισμένες προσπάθειες» των συνυποψηφίων του να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη «με αήθεις επιθέσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς» για το πρόσωπο του, εκείνος απαντά με «συγκεκριμένη, ρεαλιστική, αναπτυξιακή πρόταση» για την επόμενη ημέρα. Όπως είπε: «Δεν διανθίζουμε το λόγο μας με πολλά ΘΑ, καταθέτουμε έργο και υποσχόμαστε μόνο πολλή δουλειά και διεκδίκηση» και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι πήρε το «μήνυμα της κοινωνίας», άκουσε την «κραυγή απόγνωσης» των πολιτών και είδε από κοντά τα μεγάλα προβλήματα.

«Η Κεντρική Μακεδονία, ο τόπος μας, η γη μας, θα βγει από το τέλμα. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Έχουμε προοπτική. Έχουμε μέλλον. Πρέπει, όμως, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να πιστέψουμε ότι μπορούμε και θα πάμε μπροστά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρατήρησε πως ο νέος δήμος Δέλτα έχει ως σημείο αναφοράς ένα μοναδικό μνημείο της φύσης, το Δέλτα του Αξιού, έναν από τους έντεκα υγροτόπους στη χώρα μας που προστατεύονται από τη Συνθήκη Ραμσάρ, «έναν ανεκτίμητο πλούτο, που καλούμαστε να προστατεύσουμε και να αξιοποιήσουμε».

Επίσης αναφέρθηκε στη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο η οποία δίνει, όπως είπε, μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στην ευρύτερη περιοχή και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες, προκειμένου «να μην εγκλωβιστεί και αυτό το έργο πνοής στα γρανάζια της γραφειοκρατίας».

Σε άλλο σημείο, παρατήρησε πως «σε συνδυασμό με τη λειτουργία του ΤΕΙ, ο νέος δήμος έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να εξελιχθεί σε σημαντικό πόλο εμπορίου, έρευνας και καινοτομίας», ενώ επικεντρώθηκε και στη μεγάλη σημασία των οστρακοκαλλιεργειών της Χαλάστρας για το Νομό.

«Ο τουρισμός, ο αγροτικός τομέας, η έρευνα, η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, οι επενδύσεις είναι μερικές μόνο από τις ψηφίδες του νέου μωσαϊκού που συνθέτουμε. Είναι η προσωπική μου δέσμευση, είναι η εντολή που μου δώσατε εσείς, ο λαός, οι πολίτες, που τριάντα χρόνια τώρα με περιβάλλετε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μόνο σε εσάς έχω να δώσω λόγο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους παριστάμενους.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, εστίασε και αυτός στις προοπτικές ανάπτυξης του νέου δήμου Δέλτα και στην ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, στην περιοχή της Σίνδου. «Βασικός πυλώνας ανάπτυξης θα αποτελέσει η δημιουργία του νέου εκθεσιακού κέντρου για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, το οποίο δυστυχώς η κυβέρνηση το έχει σχεδόν εγκαταλείψει. Ως Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας αναλογούν για να προχωρήσει γρήγορα το έργο και να αναβαθμίσουμε την περιοχή» σχολίασε σχετικά.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous