Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: «ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ»

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο «Rose Garden» του Ωραιοκάστρου μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι τα ανοικτά ζητήματα και τα προβλήματα είναι πολλά σε κάθε Νομό, προσθέτοντας ότι «υπάρχει αβεβαιότητα και έντονος προβληματισμός για το αύριο». Όπως επισήμανε, η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι «δύσκολη, ανηφορική και θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση» για τον νέο αιρετό Περιφερειάρχη.

«Να προσπαθήσουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο. Έχω επισημάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ομιλιών που έκανα σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, πως η ανάπτυξη δεν θα μας έρθει σαν δώρο από τον ουρανό. Πρέπει να δουλέψουμε, να αξιοποιήσουμε αναπτυξιακά τα πλεονεκτήματα και τους ανεκτίμητους θησαυρούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση, να δώσουμε ανάσες στις πόλεις που ασφυκτιούν, στις Σέρρες, στον Πολύγυρο, στην Κατερίνη, στη Νάουσα, να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κάποιοι προσπαθούν να μας φορτώσουν. Αν πιστέψουμε στον τόπο μας, αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας, θα πάμε μπροστά».

Κάνοντας έναν απολογισμό των έργων της Νομαρχίας που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης, καθώς και στα αθλητικά έργα που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Επίσης υποστήριξε ότι η νέα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να βαδίσει στα χνάρια του Αθηνοκεντρικού μοντέλου αλλά να τολμήσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της αποκέντρωσης. «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και να είστε σίγουροι, πως Μακεδονία δεν θα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μια γροθιά, θα τολμήσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε, θα μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγόρησε την κυβέρνηση για απροκάλυπτη προσπάθεια εξαγοράς ψήφων μέσω των επιδομάτων που εξήγγειλε πριν από λίγες ημέρες. «Για άλλη μια φορά το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει το γνωστό πρόσωπο του και λίγο πριν τις εκλογές “θυμήθηκε” να εξαγγείλει επιδόματα για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Νομίζουν ότι με τα εκατό ευρώ οι πολίτες θα διαγράψουν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης. Αυτή η πρακτική είναι μια απροκάλυπτη προσπάθεια για την εξαγορά των ψήφων, η οποία θα πέσει στο κενό. Γιατί ο κόσμος έχει χάσει πολύ περισσότερα από το εισόδημα του τον τελευταίο χρόνο, εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης» είπε.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous