Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ‏

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των Σερραίων γυναικών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία της κυρίας Τζούλιας Ψωμιάδη, συζύγου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αμέσως μετά την εκδήλωση, η κ. Ψωμιάδη περιόδευσε στο κέντρο της πόλης των Σερρών, συνομίλησε με τον κόσμο που έσπευσε να της σφίξει το χέρι, ενώ απόλαυσε τον καφέ της σε νεανικό στέκι.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Xenia» παραβρέθηκαν περισσότερες από 500 γυναίκες, οι οποίες χειροκρότησαν την κυρία Ψωμιάδη όταν εκείνη ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Η σύζυγος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος σημειωτέον κατάγεται από το Νομό Σερρών (Κάτω Πορόϊα), διαβεβαίωσε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται πάντα κοντά στις Σέρρες, όπως βρίσκεται κοντά σε όλους τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Κλείνοντας, ζήτησε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων των γυναικών των Σερρών σε αυτήν την κρίσιμη, όπως τη χαρακτήρισε, εκλογική αναμέτρηση, για μια δυνατή και διεκδικητική περιφερειακή αυτοδιοίκηση, για μια ισχυρή Κεντρική Μακεδονία στην Ευρώπη των Περιφερειών.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous