Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ: «ΣΤΙΣ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Σίνδο θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει ότι στις «συντονισμένες προσπάθειες» των συνυποψηφίων του να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη «με αήθεις επιθέσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς» για το πρόσωπό του, εκείνος απαντά με συγκεκριμένη, ρεαλιστική, αναπτυξιακή πρόταση για την επόμενη ημέρα. «Δεν διανθίζουμε το λόγο μας με πολλά ΘΑ, καταθέτουμε έργο και υποσχόμαστε μόνο πολλή δουλειά και διεκδίκηση» θα πει.

Κλείνοντας τον κύκλο των ομιλιών του στους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες και θα τους διαβεβαιώσει ότι πήρε «το μήνυμα της κοινωνίας», άκουσε την «κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας» και είδε από κοντά τα μεγάλα προβλήματα.

Όπως θα πει: «Η Κεντρική Μακεδονία, ο τόπος μας, η γη μας, θα βγει από το τέλμα. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Έχουμε προοπτική. Έχουμε μέλλον. Πρέπει, όμως, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να πιστέψουμε ότι μπορούμε και θα πάμε μπροστά».

Σε άλλο σημείο, θα υποστηρίξει πως μοναδικός του κριτής είναι ο λαός, ο οποίος τον περιβάλλει με αγάπη όλα τα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας. «Ο τουρισμός, ο αγροτικός τομέας, η έρευνα, η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία, οι επενδύσεις είναι μερικές μόνο από τις ψηφίδες του νέου μωσαϊκού που συνθέτουμε. Είναι η προσωπική μου δέσμευση, είναι η εντολή που μου δώσατε εσείς, ο λαός, οι πολίτες, που τριάντα χρόνια τώρα με περιβάλλετε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μόνο σε εσάς έχω να δώσω λόγο» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στο νέο δήμο Δέλτα και στην ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, στην περιοχή της Σίνδου. «Βασικός πυλώνας ανάπτυξης θα αποτελέσει η δημιουργία του νέου εκθεσιακού κέντρου για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, το οποίο δυστυχώς η κυβέρνηση το έχει σχεδόν εγκαταλείψει. Ως Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας αναλογούν για να προχωρήσει γρήγορα το έργο και να αναβαθμίσουμε την περιοχή» θα σημειώσει, μεταξύ άλλων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous