Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: «ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»‏

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Ωραιόκαστρο θα επισκεφθεί στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο «Rose Garden» (Παλαιόκαστρο).

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη, ανηφορική και θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τον νέο αιρετό Περιφερειάρχη. «Τα ανοικτά ζητήματα, τα προβλήματα είναι πολλά σε κάθε Νομό, υπάρχει αβεβαιότητα και έντονος προβληματισμός για το αύριο» θα πει και θα προτρέψει τον κόσμο να γκρεμίσει την εικόνα της μιζέριας και της εσωστρέφειας. «Να προσπαθήσουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο. Έχω επισημάνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ομιλιών που έκανα σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, πως η ανάπτυξη δεν θα μας έρθει σαν δώρο από τον ουρανό. Πρέπει να δουλέψουμε, να αξιοποιήσουμε αναπτυξιακά τα πλεονεκτήματα και τους ανεκτίμητους θησαυρούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Να κάνουμε πράξη την αποκέντρωση, να δώσουμε ανάσες στις πόλεις που ασφυκτιούν, στις Σέρρες, στον Πολύγυρο, στην Κατερίνη, στη Νάουσα, να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κάποιοι προσπαθούν να μας φορτώσουν. Αν πιστέψουμε στον τόπο μας, αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας, θα πάμε μπροστά».

Μεταξύ άλλων θα υποστηρίξει ότι η νέα Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να αναπαράγει το Αθηνοκεντρικό μοντέλο που οδήγησε στην απομόνωση τη Μακεδονία όλα αυτά τα χρόνια. «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και να είστε σίγουροι, πως Μακεδονία δεν θα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μια γροθιά, θα τολμήσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε, θα μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα σημειώσει πως κάθε ημέρα, όλο και περισσότεροι πολίτες αποστρέφονται την επιλογή του μνημονίου και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, πέρα από αυτόν που έχει επιλέξει η κυβέρνηση. «Εμείς καλούμε όλους τους πολίτες να εκφράσουν την αντίδραση τους μέσα από την κάλπη στις 7 Νοεμβρίου και να καταδικάσουμε την Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει τη χώρα μας σε αδιέξοδο» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous