Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο Elpida Resort στις Σέρρες μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι τρεις βουλευτές Σερρών της ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και Τάσος Καρυπίδης, ο Αχιλλέας Καραμανλής καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχυροποιηθεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, η ενίσχυση της εξωστρέφειας, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων, η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, η ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και η αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας.

«Η ανάπτυξη θα έρθει, όχι όμως με ευχολόγια, αοριστολογίες και εκθέσεις ιδεών, αλλά με συνεχείς διεκδικήσεις, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, με το σχεδιασμό και με την υλοποίηση μιας ενιαίας περιφερειακής στρατηγικής, που θα αξιολογεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της κάθε περιφερειακής ενότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως παρατήρησε ο κ. Ψωμιάδης, η χάραξη αυτής της στρατηγικής απαιτεί την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών, κοινωνικών και οικονομικών φορέων του τόπου. «Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, να ανταποκριθούμε στις αυξημένες προκλήσεις του σήμερα και να οδηγήσουμε την Περιφέρεια σε ένα πιο αισιόδοξο, πιο δημιουργικό αύριο».

Σε άλλο σημείο, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, τους τόνισε ότι αποτελούν τη δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία. «Η δύναμή μας, είστε όλοι εσείς, οι κάτοικοι των Σερρών, της Νιγρίτας, της Πρώτης, της Ζίχνης, του Ροδολίβους, της Ηράκλειας, του Σιδηροκάστρου, όλοι οι άνθρωποι αυτής της ευλογημένης γης» είπε.

Μάλιστα, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, υπενθύμισε τα λόγια του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή πως «στη ζωή, πολλές δυσκολίες γίνονται κίνητρο για περισυλλογή. Ξυπνούν και εντείνουν την αγωνιστικότητά μας και τελικά οδηγούν σε καινούργιες και μεγαλύτερες κατακτήσεις».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, ανέφερε ότι ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» προχωρά με πλήρες πρόγραμμα και υπευθυνότητα απέναντι στους Μακεδόνες. «Ατενίζουμε την ημέρα της λαϊκής ετυμηγορίας με επίγνωση των προβλημάτων που προκύπτουν από το υφιστάμενο θεσμικό έλλειμμα καθορισμού των αρμοδιοτήτων, από την ανάγκη της εκ βάθρων αναθεώρησης και ανασύνταξης του οργανογράμματος του υπηρεσιακού μηχανισμού, από την καταθλιπτική ατμόσφαιρα στην οικονομία και από τον περιορισμένο χρόνο της πρώτης αυτοδιοικητικής θητείας. Ταυτόχρονα ατενίζουμε την ημέρα λαϊκής ετυμηγορίας με αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια για να επιτύχουμε στον ταχύτερο δυνατό χρόνο τα καλλίτερα δυνατά αποτελέσματα» ανέφερε, τονίζοντας ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης «αποτελεί εγγύηση για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου μας, για την ανάπτυξη της περιοχής, για την ευημερία των πολιτών».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous