Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ»

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τις Σέρρες θα επισκεφθεί απόψε στις 19:30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «ELPIDA RESORT».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει ότι «το όραμα για μια ισχυρή περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προϋποθέτει την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, την ενίσχυση της εξωστρέφειας, την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας».

Όπως θα τονίσει : «η ανάπτυξη θα έρθει, όχι όμως με ευχολόγια, αοριστολογίες και εκθέσεις ιδεών, αλλά με συνεχείς διεκδικήσεις, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα».

Αναφερόμενος στο νομό Σερρών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα πει ότι δεν αρμόζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις των δεικτών ανάπτυξης και δεν του ταιριάζει να είναι ουραγός των εξελίξεων. «Δεν είναι δυνατόν, ο κύριος οδικός άξονας Θεσσαλονίκης -Σερρών- Προμαχώνα να παραμένει ημιτελής» θα σημειώσει μεταξύ άλλων και θα τονίσει πως θα πιέσει «για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας αυτής σε βάρος του τόπου σας».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, θα επισημάνει ότι ενώ βαδίζουμε στην τελική φάση του προεκλογικού αγώνα «η άλλη πλευρά, αντί ουσιαστικού πολιτικού λόγου, εκτοξεύει άσφαιρα πυρά, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγουν τον καταποντισμό με την παραπλάνηση και την συκοφαντία». Επίσης θα χαρακτηρίσει τον κ.Μπόλαρη «συνεργό στην Εθνική οικονομική τραγωδία του μνημονίου» και «υπουργό κενού χαρτοφυλακίου που ουδέποτε άσκησε διοίκηση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous