Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε συγκέντρωση αγροτών σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, ανέφερε ότι στα 8 χρόνια που διοικεί τη Νομαρχία, δεν έμεινε στα λόγια αλλά στήριξε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις τους αγρότες του Νομού μας. Ενδεικτικά ανέφερε την εξασφάλιση 263 εκατομμυρίων ευρώ από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και τη διάθεση τους σε περισσότερους από 26.000 αγρότες. Επίσης αναφέρθηκε στην ίδρυση τριών νέων γραφείων γεωργικής ανάπτυξης σε Επανομή, Χαλάστρα και Νέα Μεσήμβρια καθώς και στην παραχώρηση 1500 και πλέον τίτλων κυριότητας σε αγρότες του νομού.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως «η ποιότητα δεν αποτελεί, πλέον, συγκριτικό πλεονέκτημα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τα αγροτικά προϊόντα. Ένα πρέπει να γίνει σαφές. Οι αγρότες της Μακεδονίας δεν είναι μόνοι τους, Μαζί, ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε και μαζί θα κερδίσουμε» .

«Βασικός άξονας της πολιτικής μας», πρόσθεσε, «είναι η πίεση για την ουσιαστική στήριξη των νέων αγροτών. Εάν δεν υπάρξει αύριο για την ελληνική γεωργία, δεν θα υπάρξει αύριο για την ελληνική Περιφέρεια. Με ευχολόγια δεν θα παραμείνουν οι αγρότες στην ελληνική ύπαιθρο».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, σημείωσε ότι το ζητούμενο είναι η συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου. «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα σας και συνέβαλλαν όσο μπορούσαν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Με την ίδια λογική θα συνεχίσουμε και στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που σας απασχολούν».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous