ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ…‏

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, από το γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέχρι τώρα ξέραμε για αναπληρωτές υπουργούς, όχι για αναπληρωτές υποψηφίους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι προφανές ότι ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ υποκαθιστά πλέον τον κ. Μπόλαρη στην υποψηφιότητα της Περιφέρειας, καθώς ως γιατρός κλήθηκε να γιατρέψει τις πληγές του Μετώπου (Ανάπτυξης).

Παρ’ όλ’ αυτά, συνελήφθη κι αυτός αδιάβαστος. Γι’ αυτό αποστείλαμε σήμερα μερικά αντίτυπα του προγράμματος – απολογισμού μας στον ίδιο, ώστε αυτός και οι σύντροφοί του να το μελετήσουν. Στις 7 Νοεμβρίου έχει διαγώνισμα. Θα κριθούμε όλοι.

ΥΓ. Ας έχει υπόψη του ότι αυτό το έργο υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των κυβερνήσεων τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Εκτός εάν αμφισβητεί πλέον και την κυβέρνησή του…

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous