Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ‏

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Μ. Τρεμόπουλου για τις θέσεις εργασίας από το γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τρεμόπουλος πρέπει να βελτιώσει τα ελληνικά του. Δεν τάζουμε καμία θέση σε κανέναν. Μιλάμε για το αυτονόητο δικαίωμα της εργασίας που είναι υποχρέωσή μας ως κοινωνία και ως πολιτεία να παρέχουμε σε κάθε πολίτη.

Ο Π. Ψωμιάδης είναι κοντά στον άνθρωπο, δεκαετίες τώρα, κοντά σε κάθε πολίτη. Όχι μόνο προεκλογικά. Χτυπά πόρτες και ζητά για τους νέους μας δουλειά, όπου και όπως μπορεί.

Κατά τα λοιπά, περιμένουμε τις πράσινες θέσεις εργασίας του κ. Τρεμόπουλου».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous