Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ: «ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Π

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε συγκέντρωση αγροτών στην αίθουσα «Πατουλίδου» του ξενοδοχείου Grand Hotel θα μιλήσει απόψε στις 20.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους..

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες της Νομαρχίας για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης και θα επισημάνει ότι ο αγροτικός κόσμος δεν θα μείνει αποκλεισμένος από το ενδιαφέρον της νέας, αιρετής Περιφέρειας. Επίσης θα επαναλάβει ότι μπαίνει τέλος στις «κλειστές πόρτες» της εξουσίας και θα προσθέσει ότι η Πολιτεία πρέπει να σταθεί έμπρακτα δίπλα στον Έλληνα αγρότη.

«Η ποιότητα δεν αποτελεί, πλέον, συγκριτικό πλεονέκτημα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τα αγροτικά προϊόντα. Ένα πρέπει να γίνει σαφές. Οι αγρότες της Μακεδονίας δεν είναι μόνοι τους, Μαζί, ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε και μαζί θα κερδίσουμε» αναμένεται να πει.

«Βασικός άξονας της πολιτικής μας», θα προσθέσει ο κ. Ψωμιάδης, «είναι η πίεση για την ουσιαστική στήριξη των νέων αγροτών. Εάν δεν υπάρξει αύριο για την ελληνική γεωργία, δεν θα υπάρξει αύριο για την ελληνική Περιφέρεια. Με ευχολόγια δεν θα παραμείνουν οι αγρότες στην ελληνική ύπαιθρο».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα επισημάνει ότι στόχος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» είναι να συνεργαστεί από κοινού με τους αγρότες και να εκμεταλλευτεί τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την αναβάθμιση της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων. «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Νομαρχία Θεσσαλονίκης ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα σας και συνέβαλλαν όσο μπορούσαν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Με την ίδια λογική θα συνεχίσουμε και στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που σας απασχολούν» θα αναφέρει μεταξύ άλλων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous