Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ: «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Σταυρό θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο «Λιμάνι».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, θα κάνει έναν απολογισμό του «πλούσιου έργου της Νομαρχίας» στους 6 Δήμους που θα αποτελέσουν από την 1η Ιανουαρίου το νέο Δήμο Βόλβης. Όπως θα τονίσει, «η Περιφέρεια του Νομού μας πρέπει να αποτελέσει ισχυρός πόλος ανάπτυξης. Έγιναν πολλά, μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα», θα επισημάνει.

Ειδικότερα θα αναφερθεί στη λίμνη Βόλβη και θα τονίσει πως απαιτείται αυξημένη προσοχή για τη διαφύλαξη του οικοσυστήματος. «Εμείς υποβάλαμε αίτημα στο ΕΣΠΑ (ΕΠΑΛ) και περιμένουμε την έγκριση για τη δημιουργία τεσσάρων σκαλών στη λίμνη, σαν πρώτο βήμα για την τουριστική της αξιοποίηση». Όσον αφορά στις δράσεις της Νομαρχίας για την Κορώνεια, θα τονίσει ότι ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και «ένα έργο για τον έλεγχο της στάθμης της λίμνης Βόλβης, στην έξοδο προς το Ρήχειο ποταμό».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, θα επισημάνει ότι η ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος, η προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η επιδιωκόμενη τόνωση της απασχόλησης, προϋποθέτει την αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. «Έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο κεφάλαιο, το φυσικό και πολιτιστικό θησαυρό της περιοχής. Ο Στρυμονικός Κόλπος, η Ασπροβάλτα, τα Βρασνά, ο Σταυρός, είναι το διαμάντι της Θεσσαλονίκης. Η αυξημένη, όμως, δυναμική του νέου δήμου, επιτάσσει την περαιτέρω αξιοποίηση της λίμνης Βόλβης, την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού μέσω της ανάδειξης θρησκευτικών μνημείων, όπως του βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Μάδυτο και του βυζαντινού Ναού της Αγίας Μαρίνας στο Μόδι, του ιαματικού τουρισμού στα Λουτρά Απολλωνίας καθώς και του αγροτουρισμού, ιδιαίτερα στην περιοχή των σημερινών δήμων Αρέθουσας και Εγνατίας» θα σημειώσει.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι έχει κρυφή ατζέντα με νέους φόρους και ότι φοβάται να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Όπως θα αναφέρει: «Ενώ προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι η οικονομία μας πάει καλά, ετοιμάζουν δεύτερο κύμα φοροεισπρακτικών μέτρων το οποίο κρύβουν επιμελώς μέχρι τις εκλογές. Φοβούνται να πουν την αλήθεια στον κόσμο, δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι η πολιτική τους οδηγεί σε αδιέξοδο και νέα επιβάρυνση για τα νοικοκυριά και κάνουν ότι μπορούν για να αντέξουν μέχρι τις εκλογές και να μας εμφανίσουν τα νέα μέτρα αμέσως μετά».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous