Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: «ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Την Έδεσσα θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος». Στις 16.00 ο κ. Ψωμιάδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Άρνισσα.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και θα επισημάνει ότι ένας στους δυο Θεσσαλονικείς ζει με δανεικά, ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ, ένας στους έντεκα Έλληνες ζει από τα συσσίτια και η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία υπολογίζεται στο 32%, που είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στη χώρα, μετά την Αθήνα.

«Και ο κ. Μπόλαρης», θα πει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, «έχει το πολιτικό θράσος να υπόσχεται στο πρόγραμμα που δημοσιοποίησε μόλις 18 ημέρες πριν τις εκλογές, την προστασία των φτωχών και των ανέργων, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, αποκλειστικά για τη δημιουργία εντυπώσεων και φρούδων ελπίδων».

Μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει «εμπόριο ελπίδας στις πλάτες των Μακεδόνων» και θα κατηγορήσει τον κ. Μπόλαρη ότι «ακολουθεί και αυτός πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης που υπηρέτησε, της κυβέρνησης του μνημονίου, που προεκλογικά αποφάσισε να μοιράσει, στα λόγια, ακόμη 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ». «Της κυβέρνησης», θα προσθέσει, «που έχει αναβάλει για τις 15 Νοεμβρίου, την επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών, την ανακοίνωση του ελλείμματος και των νέων, ακόμη πιο σκληρών μέτρων που ακολουθούν».

Επίσης θα επισημάνει ότι σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση «αναζητείται αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια» και θα προκαλέσει τον ανθυποψήφιο του να αποκαλύψει τις θέσεις του για το «μεγάλο εθνικό μας θέμα, για τη Μακεδονία μας», για το οποίο μέχρι σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού Πέλλας αλλά και στις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσω της νέας αυτοδιοικητικής πραγματικότητας που θα ξημερώσει μετά τις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Επίσης θα θεωρήσει ως προαπαιτούμενο την υλοποίηση έργων υποδομής που θα βοηθήσουν την Πέλλα να βγει από το τέλμα και να κερδίσει μια θέση πρωταγωνιστή στην Κεντρική Μακεδονία. «Η Πέλλα θέλει δουλειά και όχι λόγια. Από λόγια χορτάσαμε τόσα χρόνια» θα επισημάνει.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous