Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΤΩΝ ΝΕΟΠΤΩΧ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε συγκέντρωση εργαζομένων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα και σε επιστημονικούς φορείς του Νομού μας θα μιλήσει απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, στο ξενοδοχείο Grand Hotel (αίθουσα Πατουλίδου).

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει ότι οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο μιας «αποτυχημένης» πολιτικής. «Μια πολιτικής που δεν έχει κανένα μέλλον, καμία προοπτική. Μιας πολιτικής, που ψαλιδίζει όχι μόνο τους μισθούς, αλλά το σημαντικότερο, τη ζωή, τα όνειρα και το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας» όπως θα πει χαρακτηριστικά.

Επίσης θα μιλήσει για «εργασιακό μεσαίωνα» που επιφύλαξε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στα σώματα ασφαλείας, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και «δημιουργεί μια νέα τάξη στην Ελλάδα, αυτή των νεόπτωχων. Η μεσαία τάξη εξαφανίζεται. Απολύσεις, λουκέτα, αύξηση της ανεργίας. Αυτή είναι η εικόνα στην Ελλάδα του 2010» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο θα αναφερθεί στη συνεργασία που είχε 8 χρόνια με τους υπαλλήλους της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. «Και λέω προνόμιο, γιατί μαζί πετύχαμε ένα μικρό θαύμα, παρά το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού. Σήμερα, φτάσαμε στο σημείο, οι υπάλληλοι να βάζουν από την τσέπη τους για να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, καθώς περιορίστηκαν στο ελάχιστο τα κονδύλια των εκτός έδρας μετακινήσεων».

Όπως θα τονίσει: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πιέσουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Κεντρική Μακεδονία, για την Ελλάδα μας. Απαιτείται όμως η ενεργοποίηση και η κινητοποίηση όλων και πρώτιστα των επιστημονικών φορέων του τόπου».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας θα εστιάσει στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. «Ξέρουμε καλά ότι η οικονομική κρίση σας έχει πλήξει σημαντικά. Οι μισθοί σας μειώθηκαν και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ζείτε καθημερινά με το φόβο των απολύσεων. Δεν είμαστε εδώ για να σας υποσχεθούμε πράγματα που ξέρουμε ότι δεν είναι στο χέρι μας να εφαρμοστούν. Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κινηθεί η αγορά και να τονωθεί η απασχόληση στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, έτσι ώστε μέσα από την ανάπτυξη να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κρίσης».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous