ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

 

Φιλική συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης αλλά και με εκδότες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είχε το μεσημέρι ο Π. Ψωμιάδης στο εστιατόριο «Kitchen Bar» στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, παρουσία και του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα, όπου παρουσίασε και το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής του καμπάνιας.

Το διαφημιστικό σποτ [μπορείτε να το δείτε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.papagiotispsomiadis.gr] ακούγεται το εξής κείμενο: «Στον ορίζοντα η αποκέντρωση. Στην σκέψη η Μακεδονία. Στις προτεραιότητες η ανάπτυξη, η παιδεία, η ανεργία, η καθημερινότητα. Μάχη για τις υποδομές και το αύριο! Με πράξη, θέληση, αποφασιστικότητα, το έργο συνεχίζεται μαζί σου ασταμάτητα». Σε εκείνο το σημείο ένας άνθρωπος της καθημερινότητας σταματάει στον δρόμο τον κ. Ψωμιάδη και του λέει: «Παναγιώτη Keep Working!».

Ο Π. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη που έχει εισπράξει στα 30 χρόνια της πολιτικής του πορείας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να πικράθηκα από απειροελάχιστα δημοσιεύματα αλλά γράψατε χιλιάδες καλά για εμένα. Όλα τα καλά δεν ανήκουν σε εμένα αλλά σε όλους τους συνεργάτες που είναι μαζί μου».

Αναφερόμενος στον αντίπαλό του, στις περιφερειακές εκλογές, κ. Μάρκο Μπόλαρη, σημείωσε πως περιμένει έναν ευπρεπή πολιτικό διάλογο, όμως «δεν αφήνουν τον Μάρκο Μπόλαρη να εκφραστεί ελεύθερα. Αν τον άφηναν θα ήταν καλύτερος ο προεκλογικός αγώνας. Επιθυμώ έναν ευπρεπή πολιτικό διάλογο» είπε για να επισημάνει ότι στα 8 χρόνια της θητείας του ως Νομάρχης, εκτελέστηκαν τόσα έργα όσα δεν έκαναν όλες οι νομαρχίες μαζί. «Φέραμε στο νομό 1 δισεκατομμύριο ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει να γίνει ατμομηχανή της αυτοδιοίκησης, που θα δώσει όπως είπε νέες προοπτικές ανάπτυξης στη περιοχή. «Η περιφέρεια πρέπει να είναι ισότιμη με την Αθήνα. Ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε από την Αθήνα και την εκάστοτε εξουσία. Φτάνει πια να χτυπιόμαστε και να τρώμε τις σάρκες μας» τόνισε, ενώ αναρωτήθηκε «Ποιος είναι ο ρόλος της περιφερειακής αυτοδιοίκησης εάν εκχωρούνται αρμοδιότητες στην Εγνατία Οδό ΑΕ;».

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται να κλείσουν οι «προεκλογικές πληγές» απάντησε ότι δεν θα πει τίποτα για την 15η Νοεμβρίου. Όσο για την παράταξη της ΝΔ είπε «είναι πιο κοντά μου από ποτέ. Όχι όσο εγώ θα ήθελα. Με στηρίζει σε όλους τους τομείς. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ο Κικίλιας αλλά οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και στην υπόλοιπη χώρα» επισήμανε.

«Την επόμενη μέρα πρέπει να βάλουμε ένα Χ και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί» κατέληξε, τονίζοντας ότι «πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous