Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ : «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ»

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς,μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης παρουσία περίπου 700 ατόμων, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην βουλευτές Κιλκίς της ΝΔ Σάββας Τσιτουρίδης και Θεόδωρος Πασσαλίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και νυν Νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Δημήτρης Ιωακειμίδης καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε ότι από την 1η Ιανουαρίου αφήνουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και προτάσσουμε τα πολλά που μας ενώνουν. «Από τον τόπο μας, από την Κεντρική Μακεδονία μπορεί να γίνει η αρχή για την εφαρμογή καινοτόμων δράσεων που θα αποτελέσουν πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα» είπε.

Επίσης τόνισε ότι «η νέα πραγματικότητα του Καλλικράτη επιβάλλει την ενίσχυση των τοπικών φορέων, των Επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, την αξιοποίηση των προτάσεων τους, της δυναμικής τους και της εμπειρίας τους, για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε όλοι μαζί μια ολοκληρωμένη περιφερειακή στρατηγική για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας».

Σε άλλο σημείο παρατήρησε πως είναι εύκολο να δημαγωγείς και ότι το δύσκολο είναι να υλοποιείς και να προσφέρεις έργο. «Εμείς αντιστεκόμαστε στις προκλήσεις του ψεύδους και της υποκρισίας που δηλητηριάζουν τον προεκλογικό αγώνα, μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Η Μακεδονία έχει μείνει πίσω. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, υποστήριξε ότι σε έναν τόπο με τόσο έντονο το προσφυγικό στοιχείο, όπως το Κιλκίς, αλλά με κοινή πορεία στο μέλλον «οφείλουμε να διεκδικήσουμε, να δημιουργήσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προχωρήσουμε σε έργα. Έργα υποδομής, που αφορούν οδικά δίκτυα, εκπαίδευση, γεωργία, τουριστική ανάδειξη, περιβάλλον, νεολαία, αθλητισμό και πολιτισμό». Όπως παρατήρησε «η ελπίδα και η προοπτική γεννιέται, εκεί που υπάρχουν πρωτοβουλίες, εμπειρία, εργατικότητα, ικανότητες, όραμα, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous