Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ: «ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ»

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τον Πολύγυρο θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα του την ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη Βόρειας και Νότιας Χαλκιδικής. Επίσης θα μιλήσει για την ανάγκη χάραξης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον τουρισμό σε περιφερειακό επίπεδο, με τη συμμετοχή όλων των φορέων που ασχολούνται με το «εθνικό κεφάλαιο της χώρας μας», όπως θα πει χαρακτηριστικά. «Η Χαλκιδική είναι μαγαζί γωνία» θα προσθέσει, «όμως απαιτείται ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του Νομού. Έχουμε στα χέρια μας φυσικό, ανεκμετάλλευτο πλούτο, πανέμορφα μέρη. Τον Πολύγυρο, την Αρναία, την Ιερισσό, τα Στάγειρα, το σπήλαιο των Πετραλώνων, το πανέμορφο δάσος του Ταξιάρχη, τον Άγιο Πρόδρομο, τους καταρράκτες της Βαρβάρας, έναν κρυμμένο θησαυρό. Χαλκιδική είναι η θάλασσα αλλά δεν είναι μόνο η θάλασσα» θα καταλήξει ο Π. Ψωμιάδης.

«Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας» θα επισημάνει, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον αγροτικό κόσμο. «Πρέπει να σταματήσει η απαξίωση των αγροτικών μας προϊόντων. Να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προώθηση τους στις αγορές του εξωτερικού» θα αναφέρει μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, θα τονίσει την ανάγκη ανάδειξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Χαλκιδικής, ειδικότερα ως πρότυπο περιοχής της πατρίδας μας στο εγχώριο οικονομικό προϊόν, στην παραγωγικότητα, στην απασχόληση, στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής. Επίσης θα αναφερθεί στα μεγάλα έργα πνοής που θα καταστήσουν την πρωτεύουσα του Νομού, τον Πολύγυρο, «ισχυρό διοικητικό και εμπορικό κέντρο, όπως αρμόζει σε κάθε πρωτεύουσα Νομού».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα μιλήσει στις 20.30 σε συγκέντρωση αθλητικών σωματείων στο ξενοδοχείο Grand Hotel (αίθουσα Πατουλίδου).

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στο έργο που επιτελούν τα αθλητικά σωματεία, «ένα έργο που ξέρουμε όλοι καλά πως γίνεται με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, αλλά με πολύ μεράκι, φιλότιμο και αγάπη». Μεταξύ άλλων θα τονίσει ότι η αδιαφορία για τον αθλητισμό είναι αδιαφορία για το μέλλον της Πατρίδας μας, είναι αδιαφορία για τα παιδιά μας.

Κάνοντας έναν απολογισμό των αθλητικών έργων που υλοποίησε στα 8 χρόνια που διοικεί τη Νομαρχία, θα επισημάνει ότι «μέσα από συνεχή διεκδίκηση, πετύχαμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα κονδύλια και να «στολίσουμε» το Νομό μας με πάνω από 300 έργα».

Επίσης θα κάνει ειδική αναφορά σε ανθρώπους του αθλητισμού που συμμετέχουν στο «ψηφοδέλτιο νίκης» όπως θα το χαρακτηρίσει. «Και πρώτα ο Νιόνιος. Ο Διονύσης κατέθεσε περίσσευμα ψυχής όλα αυτά τα χρόνια, γιατί του αρέσει, γιατί γουστάρει, γιατί αγαπάει τον αθλητισμό. Για αυτό συνεχίζει δίπλα μου, γιατί ο Διονύσης παίρνει ζωή από τον αθλητισμό και κυρίως από το αγαπημένο του παιδί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κοντά του, μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ντίνος Κούης αλλά και ο Μίμης Φωτόπουλος».

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, θα επισημάνει, «η ομάδα ενισχύεται με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νίκης και άλλων προσωπικοτήτων που προέρχονται από τη μεγάλη αθλητική οικογένεια όπως, του Χρήστου Τερζανίδη, του Λάκη Παπαϊωάννου, του Γιώργου Ραμπότα, του Θεόδωρου Ιγνατιάδη, του Στέφανου Στεφανίδη, του Βασίλη Ανατολίτη και της Τάνιας Κυριακίδου, παλιάς πρωταθλήτριας της δισκοβολίας, που υπηρετούν επί δεκαετίες με ευσυνειδησία το εθνικό αυτό κεφάλαιο της χώρας μας που ονομάζεται αθλητισμός».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναφέρει ότι ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Θεσσαλονίκης. «Θέλουμε να έχουμε μία πιο στενή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τις Τοπικές Ενώσεις όλων των αθλημάτων, προκειμένου να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να φέρουμε στην πόλη μας μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του νομού μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες, προκειμένου να προσελκύσουμε περισσότερα άτομα κοντά στον αθλητισμό και να δώσουμε διέξοδο στα νέα παιδιά, κρατώντας τα μακριά από τις μάστιγες της εποχής μας» θα πει.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous