Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ. ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ»

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τα Κουφάλια θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τoν υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κουφαλίων «Κ. ΚΑΖΑΚΟΣ».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι 21 ημέρες πριν από τις εκλογές, οι αντίπαλοί του δεν έχουν παρουσιάσει το πρόγραμμά τους, την πρότασή τους για τη Μακεδονία και ότι ακόμη περιμένει από τον κ. Μπόλαρη ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως το ζήτημα των Σκοπίων. «Οι Μακεδόνες στις 7 Νοεμβρίου θα επιλέξουν για Περιφερειάρχη αυτόν που ξέρει και μπορεί να αναλάβει ευθύνες, από αυτούς που αρκούνται να είναι απλοί θεατές και χειροκροτητές της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής» θα πει, τονίζοντας πως «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβιβαστούμε και να παραιτηθούμε από την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του θα αναφερθεί στο θέμα της σχολικής στέγης και στη μεταφορά των μαθητών λέγοντας πως «με δική μας ευθύνη τα παιδιά μεταφέρονται κανονικά – αισθανόμαστε δικαιωμένοι, γιατί η κυβέρνηση αναγνώρισε, πως όχι μόνο δεν ήμασταν παράνομοι, αλλά αντίθετα, δίναμε λύση σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που απασχολούσε χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα τονίσει την ανάγκη για συνεργασία και ενότητα προκειμένου η Κεντρική Μακεδονία να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous