Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»‏

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί αύριο στις 11.00 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστο Γκουντενούδη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Κιλκίς.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει τη νέα πραγματικότητα του Καλλικράτη που επιβάλλει την ενίσχυση των τοπικών φορέων, των επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων και την αξιοποίηση των προτάσεών τους. «Είναι εύκολο να δημαγωγείς και να υπόσχεσαι, το δύσκολο είναι να υλοποιείς, να προσφέρεις έργο. Εμείς αντιστεκόμαστε στις προκλήσεις του ψεύδους και της υποκρισίας που δηλητηριάζουν τον προεκλογικό αγώνα, μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας» θα τονίσει.

Θα αναφερθεί, επίσης στη νέα προσπάθεια που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και στη δύναμη της Κεντρικής Μακεδονίας. «Με εγγύηση την εμπειρία, το έργο και την αποτελεσματικότητά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση, να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, των Σερρών, της Πέλλας, ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας» θα επισημάνει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, θα αναφερθεί στο προσφυγικό στοιχείο του Κιλκίς και στη δυναμική που θα επιφέρει η εφαρμογή του Καλλικράτη στην περιοχή γενικότερα.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous