Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗN ΚΑΤΕΡΙΝΗ: «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ»‏

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» παρακολούθησαν την ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΕ). Παρόντες, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο βουλευτής Κώστας Κουκουδήμος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο πρώην βουλευτής Αντώνης Καρπούζας, ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Πολύζος και εκπρόσωποι τοπικών φορέων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι 23 ημέρες πριν από τις εκλογές, οι ανθυποψήφιοί του, αρκούνται σε προσωπικές επιθέσεις και πολιτικούς ακροβατισμούς, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψουν την απουσία

προγράμματος. «Μόνο προσωπικές επιθέσεις, πολιτικοί ακροβατισμοί και αβάσιμες, αστείες κατηγορίες για έλλειψη έργου, με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων. Αναρωτιέμαι, αυτό είναι όλο; Αυτό είναι το όραμα τους για την Κεντρική Μακεδονία; Εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο της δημαγωγίας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είμαστε πολύ κοντά στη νίκη, για αυτό πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνοντας τον φυσικό πλούτο που διαθέτει. «Μπορούμε να πετύχουμε την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του τόπου στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, με προσεκτικό σχεδιασμό, με σωστή διαφήμιση, με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων της Πιερίας. Η προσπάθεια, όμως αυτή, απαιτεί ενότητα, ομοψυχία και συντονισμένη διεκδίκηση» τόνισε.

Σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι η νέα αρχή στην Πιερία έχει «άρωμα γυναίκας», έχει «άρωμα νίκης», έχει το άρωμα της δυναμικής της Σοφίας Μαυρίδου. «Θέλω να αγκαλιάσετε την απόφαση που πήρα και να στηρίξετε τη Σοφία και τους συνεργάτες της. Γιατί στην υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Πιερίας δεν χαρίστηκε τίποτα. Η Σοφία αγωνίστηκε και αγωνίζεται για το καλό του τόπου της με ειλικρίνεια, με πίστη και υπευθυνότητα» είπε.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισήμανε ότι ο Έλληνας δεν έχει άλλες αντοχές και η Πιερία δεν αντέχει άλλη συρρίκνωση. «Η Μακεδονία δεν μπορεί να περιμένει την μετά μνημόνιο εποχή. Γι’ αυτό έχει κάνει την επιλογή της, ψηφίζει Παναγιώτη Ψωμιάδη, ψηφίζει τον πολιτικό που εδώ και οκτώ χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει καθημερινά με το τεράστιο έργο του ότι μπορεί, ότι θέλει, ότι τολμά» ανέφερε μεταξύ άλλων. Η κ. Μαυρίδου αναφέρθηκε και στα έργα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αναπτυχθεί η περιοχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά μεταξύ άλλων στην κατασκευή της περιφερειακής οδού Κατερίνης και στην πλήρη σύνδεση του οδικού άξονα Ε75 με την 13η Εθνική Οδό.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous