Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στην αίθουσα Ντίμπερ του ξενοδοχείου Porto Palace θα μιλήσει απόψε στις 20.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει πως μιλά στα «αδέλφια» του, στο «αίμα» του. «Μιλάω στους Τραντέλληνες, σε όλες και όλους εσάς που είστε περήφανοι για την Ποντιακή καταγωγή σας, που είστε περήφανοι για την Παναγία μας τη Σουμελά, που είστε υπερήφανοι για την πίστη μας, για την ιστορία μας, για τον πολιτισμός μας, για τη λαλιά μας, για τα τραγούδια μας. Είμαστε Έλληνες και Πόντιοι, αυτή είναι η τιμή μας και η υπερηφάνεια μας».

«Έγιναν λάθη, πολλοί προσπάθησαν να σας εκμεταλλευτούν, να σας ξεγελάσουν, σας υποσχέθηκαν πολλά και έκαναν ελάχιστα» θα πει, προσθέτοντας πως εκείνος είναι από τους λίγους που έχουν το δικαίωμα να τους κοιτά στα μάτια. Επίσης, θα κάνει αναφορά σε θέματα που αφορούν άμεσα τους Πόντιους ομογενείς, εστιάζοντας στα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης των αυθαίρετων κατασκευών αλλά και στο ζήτημα των ενσήμων του ΙΚΑ και τα εξοντωτικά πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι ομογενείς μας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν τους Πόντιους με την Ελλάδα. «Ο Ποντιακός ελληνισμός αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά κομμάτια του ελληνικού Έθνους. Παρόλο που για χρόνια ζούσατε μακριά από την Ελλάδα, η αγάπη σας για την μητέρα πατρίδα και η πίστη σας στον Χριστιανισμό, διατήρησαν ζωντανή τη σχέση σας με την πατρίδα μας και σας οδήγησαν να έρθετε να ζήσετε κοντά μας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous