Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ: «ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ»

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Την Πυλαία θα επισκεφθεί απόψε στις 19.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα υποστηρίξει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι προσπαθούν να καλύψουν την απουσία προγράμματος και την ανεπάρκεια τους με άναρθρες κραυγές. «Καταλαβαίνω απόλυτα τον πανικό τους» θα πει, προσθέτοντας πως «τώρα μας κατηγορούν για έλλειψη έργου. Γεγονός είναι, πως 24 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, δεν έχουν μπει στον κόπο να μας παρουσιάσουν ακόμη το πρόγραμμα τους».

Μεταξύ άλλων θα προτρέψει τον Μάρκο Μπόλαρη «να μην στεναχωριέται» διότι «στις 7 Νοεμβρίου τελειώνει το αγροτικό του και επιστρέφει στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στον Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο κ. Ψωμιάδης θα εκφράσει τη σιγουριά του πως θα είναι ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικράτειου Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Όπως θα πει: «Το αξίζει, είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος αυτοδιοικητικός, με πλούσια εμπειρία, με έργο, ένας πολιτικός που ενώνει, που έχει το δικαίωμα να κοιτά τον κόσμο στα μάτια».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι τον τελευταίο χρόνο σταμάτησε όλα τα μεγάλα έργα της πόλης και θα καλέσει τον κ. Μπόλαρη να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το συγκεκριμένο θέμα. «Εδώ και ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη έχουν σταματήσει όλα τα μεγάλα έργα και ακούμε από τους υπουργούς μόνο νέες εξαγγελίες και νέα master plan. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για μια ακόμα φορά δείχνει την ίδια αδιαφορία που διαχρονικά επιδεικνύει για τη Θεσσαλονίκη. Δεν τους ζητάμε να σχεδιάσουν καινούργια έργα, τους ζητάμε να συνεχίσουν την υλοποίηση των έργων που έχουν ξεκινήσει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous