Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: «ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Σταρ», στη Βέροια μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης, οι πρώην βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης και Τάσος Βλαχόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η Κεντρική Μακεδονία αλλάζει, παύει να είναι το αποπαίδι και επισήμανε ότι από την 1η Ιανουαρίου η νέα Περιφέρεια «έχει ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν, από πολιτικούς που έχουν μάθει να είναι στο πεζοδρόμιο, κοντά στον πολίτη και όχι κλεισμένοι στα παλάτια τους, αποκομμένοι από την πραγματικότητα».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις «πληγές» του αγροτικού κόσμου της περιοχής και ζήτησε να τερματιστεί η απαξίωση της αγροτικής οικονομίας. «Πρέπει να διαφημίσουμε το χρυσάφι της μακεδονικής γης (ροδάκινα, κεράσια, μήλα κτλ) και να το προωθήσουμε, με ικανοποιητικούς όρους για τους παραγωγούς της Ημαθίας, στις παγκόσμιες αγορές».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ψωμιάδης έστειλε μήνυμα σε όσους έστρεψαν, τον τελευταίο μήνα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, την προσοχή τους στην Αυτοδιοίκηση. «Σε αυτούς που αγάπησαν ξαφνικά την Αυτοδιοίκηση πριν ένα μήνα, απαντάμε με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με το έργο, με την εμπειρία μας, με την αποφασιστικότητα μας. Στους Μακεδόνες δεν ταιριάζει η εσωστρέφεια. Όλοι μαζί είμαστε πια μια ενότητα, μια γροθιά, μια μεγάλη οικογένεια που φροντίζει για όλα τα μέλη της».

Επίσης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, λέγοντας πως το έργο του τον κατατάσσει «επάξια» ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους Νομάρχες στην Ελλάδα. «Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης δεν είναι ερασιτέχνης πολιτικός. Δεν είναι, όμως, και επαγγελματίας της πολιτικής. Πιστεύει, όπως και εγώ, ότι η πολιτική είναι λειτούργημα, είναι ευθύνη, είναι κατάθεση ψυχής» είπε.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε στα έργα και στις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν επί των ημερών του στη Νομαρχία Ημαθίας. Ως παράδειγμα έφερε την κατασκευή του τεράστιου πάρκινγκ στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, την κατασκευή του δρόμου για την Κουλούρα που εγκαινιάστηκε προ ημερών, την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής στα Ριζώματα που έλυσε το πρόβλημα της άρδευσης σε όλο το δήμο Μακεδονίδος και τις ενέργειες για να λειτουργήσει η Αστυνομική Σχολή Μετεκπαίδευσης Βέροιας. «Είμαστε εδώ, στην αγαπημένη μας Βέροια, για να δώσουμε έναν όρκο τιμής. Με τη νέα δομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Αντιπεριφερειών στους επτά Νομούς, θα επιδιώξουμε να επιτύχουμε εκείνες τις μεγάλες και σημαντικές παρεμβάσεις που οραματιζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Θα πετύχουμε τα καλύτερα. Τα περισσότερα. Τα μεγαλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous