Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: «Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΕΙ

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Βέροια θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Σταρ».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει πως η Κεντρική Μακεδονία αλλάζει. Επίσης θα επισημάνει ότι η νέα Περιφέρεια που ξεκινά τη «δύσκολη πορεία» της την 1η Ιανουαρίου, «έχει ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν, από πολιτικούς που έχουν μάθει να είναι στο πεζοδρόμιο, κοντά στον πολίτη και όχι κλεισμένοι στα παλάτια τους, αποκομμένοι από την πραγματικότητα».

Μεταξύ άλλων θα μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και το έργο του, που τον κατατάσσει, όπως θα πει, «επάξια» ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους Νομάρχες στην Ελλάδα. «Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης δεν είναι ερασιτέχνης πολιτικός. Δεν είναι, όμως, και επαγγελματίας της πολιτικής. Πιστεύει, όπως και εγώ, ότι η πολιτική είναι λειτούργημα, είναι ευθύνη, είναι κατάθεση ψυχής».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, θα αναφερθεί στα έργα που ολοκληρώθηκαν επί θητείας του στη Νομαρχία και θα τονίσει ότι «η Περιφερειακή Διοίκηση είναι ο νέος αιρετός θεσμός, αυτός που ελπίζουμε ότι θα αλλάξει την ιστορία στην περιφερειακή ανάπτυξη, με προεξάρχουσα στάση και στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous