Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ: «ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Ρόδον», στο Ροδολίβος Σερρών, παρουσία του Αχιλλέα Καραμανλή, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ Τάσος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Τσιπλάκης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Ροδολίβους Χαρίτων Κατσάρας, ο Δήμαρχος Κορμίστας Αλέξανδρος Καραμπουγιούκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Κώστας Στάγκος, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών. Νωρίτερα ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε την Παλαιοκώμη, την Πρώτη και την Μπάφρα, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενωτικός και τόνισε ότι «μόνο ενωμένοι θα γνωρίσουμε καλές ημέρες». Επίσης, έκανε ειδική μνεία στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, αποκαλώντας τον «χαρισματικό Έλληνα πολιτικό» και «αναμορφωτή της χώρας» καθώς «πέτυχε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο, να αλλάξει την Ελλάδα, να τη βάλει στο δρόμο της ανάπτυξης».

«Ο Καραμανλής έβλεπε μπροστά, ήξερε, πως για την πρόοδο και την ευημερία της Πατρίδας μας, είναι εθνική ανάγκη, είναι απόλυτη προτεραιότητα, η ενότητα των Ελλήνων, η εθνική Ομοψυχία. Η Μακεδονία, η Ελλάδα χρωστάνε τα μέγιστα στον άνθρωπο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε παλαιότερη ομιλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το Δεκέμβριο του 1974, στη Βουλή και επισήμανε τη διαχρονικότητα των λόγων του. «Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι ένα πρόγραμμα ανεδαφικό, την εφαρμογή του οποίου δεν βλέπω στον ορίζοντα. Θα οδηγήσει δε, σε οικονομικό και κοινωνικό χάος» είχε πει τότε ο ιδρυτής της ΝΔ. «36 χρόνια μετά», σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης, «η τραγική δικαίωση. Μνημόνιο, ανεργία, φόροι, απογοήτευση, μια χώρα με βαριά τραυματισμένη αξιοπρέπεια που βαδίζει σε ένα αβέβαιο μέλλον».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. «Είναι ένας πολιτικός που έμαθε να λέει πάντα την αλήθεια. Δεν κατάφεραν ποτέ να τον… κοντύνουν» είπε αρχικά για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, προσθέτοντας πως όσο τον πολεμούν, τόσο ανεβαίνει στη συνείδηση του λαού. «Ο Παναγιώτης», είπε, «πολεμάει για το δίκαιο του λαού που εκπροσωπεί» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα είναι ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης. «Δεν συγχωρείται εφησυχασμός. Όλοι στο πλευρό του» ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, εστίασε και αυτός στην προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στον τόπο και επικεντρώθηκε στην ίδρυση λιμανιού στην Αμφίπολη, στην προβολή και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης καθώς και στην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous