ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 5ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

 

 

Ένα ακόμη νέο και υπερσύγχρονο διδακτήριο, το 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας εγκαινίασαν σήμερα, στις 10 το πρωί, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Αντινομάρχης Παιδείας Ευθύμιος Φωτόπουλος.

«Σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, η Νομαρχία μας κάνει τεράστιο έργο στον τομέα της σχολικής στέγης και σήμερα παραδίδει στην κοινωνία της Νέας Ευκαρπίας ένα ακόμη διδακτήριο, που απευθύνεται σε παιδιά με ειδικές ανάγκες», είπε ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Η Νομαρχία μας τον τελευταίο χρόνο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για τη σχολική στέγη. Το 2009 πήραμε 20 εκατομμύρια για τα σχολεία, ενώ για φέτος προβλέπονται μόλις 2 εκατομμύρια. Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τους εργολάβους, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παραλάβουμε νέα, έτοιμα σχολεία».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.850.000 €, είναι ένα διώροφο διδακτήριο 1260 τ.μ., που αποτελείται από επτά αίθουσες διδασκαλίας. Το σχολείο διαθέτει επίσης δύο αίθουσες νηπιαγωγείου, εργαστήριο, εστιατόριο, γυμναστήριο, αίθουσα φυσιοθεραπείας και δύο αίθουσες λογοθεραπείας, γραφεία (κοινωνιολόγου, διευθυντή και καθηγητών), ιατρείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αποθήκες και λεβητοστάσιο.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous