Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ: «Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Ροδολίβος Σερρών θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου. Νωρίτερα, στις 18.15 θα επισκεφθεί την Παλαιοκώμη και στις 19.00 την Πρώτη Σερρών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, αποκαλώντας τον «χαρισματικό Έλληνα πολιτικό» και «αναμορφωτή της χώρας» καθώς, όπως θα πει, «πέτυχε αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο, να αλλάξει την Ελλάδα, να τη βάλει στο δρόμο της ανάπτυξης».

«Ο Καραμανλής έβλεπε μπροστά, ήξερε, πως για την πρόοδο και την ευημερία της Πατρίδας μας, είναι εθνική ανάγκη, είναι απόλυτη προτεραιότητα, η ενότητα των Ελλήνων, η εθνική Ομοψυχία. Η Μακεδονία, η Ελλάδα χρωστάνε τα μέγιστα στον άνθρωπο αυτό» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στη διαχρονικότητα των λόγων του ιδρυτή της ΝΔ, θυμίζοντας ομιλία του στη Βουλή, το Δεκέμβριο του 1974. «Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι ένα πρόγραμμα ανεδαφικό, την εφαρμογή του οποίου δεν βλέπω στον ορίζοντα. Θα οδηγήσει δε, σε οικονομικό και κοινωνικό χάος» είχε πει τότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. «36 χρόνια μετά», θα σχολιάσει ο κ. Ψωμιάδης, «η τραγική δικαίωση. Μνημόνιο, ανεργία, φόροι, απογοήτευση, μια χώρα με βαριά τραυματισμένη αξιοπρέπεια που βαδίζει σε ένα αβέβαιο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, θα εστιάσει και αυτός στην προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή στον τόπο και θα επικεντρωθεί στην ίδρυση λιμανιού στην Αμφίπολη, στην προβολή και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης καθώς και στην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous