Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΗ: «Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ»

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Λαζός και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι στις συκοφαντικές επιθέσεις απαντά με το έργο και τη δουλειά του. «Θυμίζω μόνο στον κ. Μπόλαρη, γιατί προφανώς έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, πως για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Μακεδονίας, δεν ευθύνεται ο Ψωμιάδης, αλλά το Μνημόνιο που και αυτός υπέγραψε, ως μέλος, μάλιστα, της κυβέρνησης. Καλύτερα λοιπόν τραγουδιστής και διασκεδαστής, παρά δήμιος ενός ολόκληρου λαού» είπε, προσθέτοντας με νόημα πως «και η υποκρισία και το ψέμα και η φαυλότητα, έχουν τα όρια τους».

Όσον αφορά στα έργα που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στους δήμους που θα συνενωθούν για να αποτελέσουν τον αυριανό δήμο Θέρμης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε ειδική αναφορά στη λειτουργία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης από το 2006, στην κατασκευή πιστών εξέτασης υποψήφιων οδηγών επιβατικών αυτοκινήτων και μεγάλων οχημάτων στη Ραιδεστό και στην κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων. Επίσης αναφέρθηκε στη βελτίωση του οδικού δικτύου, στη μεταφορά μαθητών καθώς και στα αθλητικά και αντιπλημμυρικά έργα που βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, επικεντρώθηκε στο επίπεδο του προεκλογικού διαλόγου και στις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύονται σε βάρος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». «Δυστυχώς» είπε, «κάποιοι άρχισαν από πολύ νωρίς να χάνουν την ψυχραιμία τους και αντί να μας παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, επιδίδονται στον κιτρινισμό και τις προσωπικές επιθέσεις. Θα περίμενα από τον κ. Μπόλαρη να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για να γνωρίσει την Κεντρική Μακεδονία και τα προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να διαμορφώσει επιτέλους ένα προεκλογικό πρόγραμμα και όχι να ψάχνει αφορμές για να εξαπολύει προσωπικές επιθέσεις».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, μίλησε σε συγκέντρωση γυναικών στην κατάμεστη αίθουσα Pietra του ξενοδοχείου Porto Palace. Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως «αν η πολιτική δεν ήταν γένους θηλυκού, δεν ξέρω αν θα είχα ασχοληθεί τόσο σοβαρά μαζί της».

«Υποκλίνομαι στη δυναμική σας, υποκλίνομαι στην ομορφιά, στο πάθος, στην ευαισθησία, στην αγάπη, στη χαρά, στην υπομονή, στην επιμονή, στην προσήλωση, υποκλίνομαι στη γυναίκα» είπε, προσθέτοντας πως οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι γυναίκες της Μακεδονίας μας. «Γυναίκες που περνούν με αυτοπεποίθηση και αέρα, γυναίκες με σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε πως στις Περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν πορεύεται μόνος. «Έχω δίπλα μου όλες εσάς, που 30 χρόνια τώρα με τιμάτε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, κάλεσε τις γυναίκες να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας που ξεκινά για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. «Σας θέλουμε μαζί μας για να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους μας. Χρειαζόμαστε την εμπειρία που έχετε αποκτήσει σαν μητέρες, σύζυγοι, εργαζόμενες γυναίκες, προκειμένου να την αξιοποιήσουμε και να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε αυτά που μας πληγώνουν και μας γυρίζουν πίσω».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous