Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΩΤΑ ΜΙΑ ΓΥ

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

 

To ξενοδοχείο PORTO PALACE θα επισκεφθεί απόψε στις 20.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκη Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, για να μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα PIETRA.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει το ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία σήμερα. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός, γιατί στη ζωή μου πίστεψα στη γυναίκα, πίστεψα στη γυναικεία ποιότητα και δικαιώθηκα. Γιατί οι γυναίκες έχουν και αξία και δυνατότητες. Γιατί κέρδισα και κερδίζω από τις ιδέες τους, από το μυαλό τους» θα πει. Θα επισημάνει πως στη μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου δεν πάει μόνος του: «Έχω δίπλα μου όλες εσάς, που 30 χρόνια τώρα με τιμάτε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας» θα τονίσει. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του θα αναφερθεί στις γυναίκες της ζωής του αλλά και στις συνεργάτιδές του. «Από την αγάπη και τις συμβουλές της μακαρίτισσας της μάνας μου, από τη δυναμική της συζύγου μου, που της οφείλω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έχει δώσει και πάνω απ΄ όλα την κόρη μας, την Καρολίνα, από τις συνεργάτιδες μου, την πίστη τους και την αφοσίωσή τους σε μένα, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω το πόσο καταλυτικός και σημαντικός είναι ο ρόλος της γυναίκας» θα πει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στη δυναμική παρουσία των γυναικών στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Στην προσπάθεια που ξεκινάμε για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θέλουμε τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή. Σας θέλουμε μαζί μας για να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους μας. Χρειαζόμαστε την εμπειρία που έχετε αποκτήσει σαν μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη γυναίκα, προκειμένου να την αξιοποιήσουμε και να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε αυτά που μας πληγώνουν και μας γυρίζουν πίσω» θα τονίσει.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous