Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ: «ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΟ»

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Θέρμη θα επισκεφθεί απόψε στις 19.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι στις συκοφαντικές επιθέσεις απαντά με το έργο και τη δουλειά του. «Θυμίζω μόνο στον κ. Μπόλαρη, γιατί προφανώς έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, πως για την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της Μακεδονίας, δεν ευθύνεται ο Ψωμιάδης, αλλά το Μνημόνιο που και αυτός υπέγραψε, ως μέλος, μάλιστα, της κυβέρνησης. Καλύτερα λοιπόν τραγουδιστής και διασκεδαστής, παρά δήμιος ενός ολόκληρου λαού» θα πει, προσθέτοντας πως «και η υποκρισία και το ψέμα και η φαυλότητα, έχουν τα όρια τους».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και στην «υποκριτική», όπως θα πει, στάση του ΠΑΣΟΚ. «Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Γιούνκερ, ότι όλοι ήξεραν για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας πολύ πριν ξεσπάσει η κρίση, επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους πολίτες. Ότι το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» ήταν ένα καλοστημένο τρικ για να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών και να μας οδηγήσουν στην ομηρία του μνημονίου. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι οι πολίτες τους πήραν χαμπάρι και θα δώσουν την απάντηση τους στην κάλπη του Νοεμβρίου» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous