Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: «ΣΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ»

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στην κατάμεστη αίθουσα Μητροπόλεως του Λαγκαδά μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Λαχανά Παντελής Πάσχος, ο Δήμαρχος Βερτίσκου Χαράλαμπος Ασλανίδης, ο Δήμαρχος Κορώνειας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος Λάκης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος Β΄ ΝΟΔΕ Κυριάκος Λαζός και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι ο Λαγκαδάς βγήκε από την απομόνωση, έπαψε να είναι ο φτωχός συγγενής, δεν είναι μόνος του, δεν ζει στη σκιά της Θεσσαλονίκης. «Αντίθετα, εξελίσσεται σε πόλο ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης». «Η Επαρχία Λαγκαδά», πρόσθεσε, «μπήκε στο επίκεντρο της πολιτικής μας με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, με την ανάδειξη, τη στήριξη και προβολή της δυναμικής της. Αποτελούσε άλλωστε δέσμευση μας, η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα, να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια προβλήματα, να δώσουμε πνοή, να κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη του Νομού».

Σε άλλο σημείο επισήμανε πως «στους προεκλογικούς αλαλαγμούς και στο όψιμο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου απαντάμε με έργο, απαντάμε με τη συνεπή διεκδίκηση, απαντάμε με την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα μας». Μάλιστα, έθεσε συγκεκριμένα παραδείγματα, όπως η μεταφορά νερού στη λίμνη Κορώνεια, η κατασκευή του δρόμου Λαγκαδά-Ασσήρου, μετά από συνεχείς πιέσεις προς την Εγνατία Οδό και τον τότε ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, η δρομολόγηση κατασκευής του κόμβου της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Λουτρών Λαγκαδά, η υλοποίηση δεκάδων αθλητικών έργων σε όλους τους δήμους της περιφέρειας του Νομού, η δημιουργία σταθμού μετεπιβίβασης για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των δημοτών του Επαρχείου Λαγκαδά, μετά από διαρκείς παρεμβάσεις της Νομαρχίας, η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου «Εγνατία Οδός». Ακόμα αναφέρθηκε στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών μιλώντας για πλήρη δικαίωση και επισήμανε το μεγάλο έργο που σημειώθηκε στον τομέα της σχολικής στέγης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της περιοχής του Λαγκαδά μέσα από την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. «Στόχος μας είναι να προωθήσουμε δράσεις που θα ενισχύσουν τον ιαματικό τουρισμό, τον αγροτουρισμό κα τον πολιτιστικό τουρισμό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στην προσέλκυση επενδύσεων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή. Η περιοχή του Λαγκαδά μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά και πρέπει να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα που έχει για να το πετύχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous