Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ: «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο καφέ Planet της Ηράκλειας Σερρών, παρουσία περίπου 500 ατόμων, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Τάσος Καρυπίδης και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο πρώην βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Τσιπλάκης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτζακιαχίδης, ο Δήμαρχος Σκοτούσσας Λάζαρος Ευαγγελίδης και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών. Στην αρχή της συγκέντρωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην βουλευτή Σερρών της ΝΔ Θωμά Σερέτη.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις του Μάρκου Μπόλαρη. «Προτιμώ να είμαι κοντά στον λαό και να τραγουδώ παρά να υπογράφω το μνημόνιο που καταστρέφει τον ελληνικό λαό, παρά να χειροκροτώ τον κ. Ρέππα που αφαιρεί αρμοδιότητες από τις Περιφέρειες και τις εκχωρεί στην Εγνατία ΑΕ» σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και κάλεσε τον ανθυποψήφιο του να απαντήσει στο ερώτημα τι θα κάνει μόλις χάσει τις εκλογές. «Θα μείνει στην Περιφέρεια ή θα γυρίσει στο κοινοβούλιο;» αναρωτήθηκε.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας λέγοντας χαρακτηριστικά το εξής: «Ό,τι ήταν να κάνω για την προεδρία της ΝΔ τελείωσε στις 29 Νοεμβρίου. Αρχηγός της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Τέλος!».

Μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης εστίασε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αναγκάζει τους νέους ανθρώπους να βλέπουν με αβεβαιότητα το μέλλον στη χώρα μας και να αναζητούν ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό. «Η Ελλάδα γυρνά την πλάτη στα παιδιά της. Ο εφιάλτης της ανεργίας, η αβεβαιότητα για το μέλλον, η απογοήτευση, αναγκάζουν την πιο δημιουργική μαγιά της Πατρίδας μας να αναζητήσει το επαγγελματικό της μέλλον στο εξωτερικό».

Όπως παρατήρησε, ξαναγυρνάμε ολοταχώς στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, «στα πικρά χρόνια της μετανάστευσης» και χαρακτήρισε «αδιέξοδη» την κυβερνητική πολιτική «που αποθεώνει τους αριθμούς και πολτοποιεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια». «Με ευχολόγια», πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας» και προειδοποίησε πως «αν συνεχιστεί αυτή η φαύλη κατάσταση, αν συνεχιστεί αυτή η αιμορραγία, θα χάσουμε το μέλλον μας, θα χάσουμε την Ελλάδα μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν οι νέοι και οι νέες μας μπροστάρηδες στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. «Τα παιδιά μας δεν πρέπει να γίνουν αποπαίδια της κοινωνίας. Δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο από το ξεροκόμματο που τους προσφέρει η κυβέρνηση αυτή» είπε.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης εστίασε στη σημερινή ημέρα εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα, στη βελτίωση του οδικού άξονα της περιοχής και στην αξιοποίηση της λίμνης Κερκίνης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous