Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ: «Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Λαγκαδά θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Μητροπόλεως δίπλα στο ΚΤΕΛ.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει πως ο Λαγκαδάς βγήκε από την απομόνωση, έπαψε να είναι ο «φτωχός συγγενής» και δεν ζει στη σκιά της Θεσσαλονίκης. «Αντίθετα», θα πει, «εξελίσσεται σταδιακά σε πόλο ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης».

Μεταξύ άλλων θα σημειώσει ότι ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης έθεσε βασική του προτεραιότητα τη δρομολόγηση πρωτοβουλιών, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και τη στήριξή της Επαρχίας Λαγκαδά. «Αποτελούσε άλλωστε δέσμευση μας, η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για να βάλουμε τέλος στη στασιμότητα, να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια προβλήματα, να δώσουμε πνοή, να κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη του Νομού» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα προκαλέσει τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών να παρουσιάσουν συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων ζητημάτων της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να επικεντρωθεί στην ουσία της πολιτικής και όχι στην παραπολιτική. «Δεν έχουμε ακούσει ακόμα ούτε μια συγκεκριμένη πρόταση για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Προτιμούν να επενδύουν στη σκανδαλολογία και την παραπολιτική και αποφεύγουν να αναμετρηθούμε στο πεδίο της πολιτικής. Και αυτό γιατί ξέρουν καλά ότι απέναντι στην ανυπαρξία των θέσεων και των προτάσεων που τους χαρακτηρίζει, εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με πολιτικές για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous