Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.-Μ.Μ.Ε.: «ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»‏

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε εκδήλωση της Δ.Α.Κ.-Μ.Μ.Ε., στο ξενοδοχείο Holiday Inn, θα μιλήσει απόψε στις 19.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα κάνει ειδική αναφορά στα διαδοχικά «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης αλλά και στο νέο κύμα μετανάστευσης των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. «Γυρνάμε ολοταχώς προς τα πίσω, στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, με έξι στους δέκα νέους μας να δηλώνουν πως θα φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, η αγορά της Θεσσαλονίκης υπολειτουργεί, εμπορικοί δρόμοι όπως η Βασιλίσσης Όλγας, η Μητροπόλεως, η Τσιμισκή γεμίζουν καθημερινά με ενοικιαστήρια και πωλητήρια» θα πει.

Σε άλλο σημείο θα σημειώσει πως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αποτελούν τη δύναμη της ελληνικής οικονομίας και θα τονίσει πως η λιτότητα και οι φόροι δεν είναι η λύση στην κρίση. «Γνωρίζετε», θα πει, «πως ως Νομάρχης προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσω. Εδώ και δυο χρόνια, βλέποντας την καταστροφή να έρχεται, καλώ την κυβέρνηση να ρίξει χρήμα στην αγορά. Ζητήσαμε το πάγωμα των δημοτικών τελών, απαιτήσαμε από το μετρό αποζημιώσεις και τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για να σώσουμε τα μαγαζιά. Στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Το κάναμε από τη Νομαρχία, θα το κάνουμε αύριο και από την Περιφέρεια. Θα διεκδικήσουμε κίνητρα ανάπτυξης, ευρωπαϊκά κονδύλια έργα για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να τονώσουμε την αγορά».

Μεταξύ άλλων θα ζητήσει να σταματήσει η άδικη φορολόγηση, να αντιμετωπιστεί άμεσα η έλλειψη της ρευστότητας, να ανοίξει και πάλι η στρόφιγγα των τραπεζών προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να εφαρμοστούν μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και να σταματήσει η συρρίκνωση μισθών και συντάξεων που πλήττει την αγοραστική κίνηση. «Δεν πάει άλλο. Είναι θέμα επιβίωσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι θέμα επιβίωσης για την Ελλάδα μας» θα αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous