ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη στήριξη τους στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Ελλάδας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και φέρει τις υπογραφές του Γενικού Γραμματέα και του Γενικού Υπεύθυνου του κόμματος, αναφέρουν πως: «Για να βγούμε από τα σημερινά πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά αδιέξοδα που βρίσκεται η πατρίδα μας, χρειαζόμαστε επικεφαλής της πολιτικής εξουσίας ανθρώπους απλούς, έντιμους, ικανούς με ανθρωπιά και αγάπη. Όλα αυτά τα προσόντα τα συγκεντρώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο οι Οικολόγοι Ελλάδας με 35 χρόνια κοινωνική πολιτική δράση (1975 – 2010) στηρίζουμε στις εκλογές της 7/11/2010, με το συνδυασμό ‘‘Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας’’. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, αγωνιστή της ευαίσθητης και σημαντικότατης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη»

Ευχαριστώντας τους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ‘‘Οικολόγους Ελλάδας’’ για τη στήριξή τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Στην πολιτική ορισμένοι θέλουν να μονοπωλούν την οικολογική ευαισθησία, όμως ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μια ζωή αγωνίζονται αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς για το περιβάλλον και την οικολογία, πέρα και πάνω από κόμματα».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous