ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

 

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο επισκέφθηκε σήμερα ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Σ. Μαγόπουλο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από την οικονομική κρίση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαγόπουλο και του εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Συζητήσαμε για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που είναι ιδιαίτερα οξυμένα λόγω της οικονομικής κρίσης, των μέτρων της κυβέρνησης αλλά και άλλων παραγόντων όμως είναι τα εργοτάξια του μετρό. Εμείς στηρίζουμε πάντα τους μικρομεσαίους γιατί πιστεύουμε ότι αυτοί είναι η δύναμη της εθνικής οικονομίας. Ζητήσαμε το πάγωμα των δημοτικών τελών, απαιτήσαμε από το μετρό αποζημιώσεις και λήψη μέτρων για να σώσουμε τα μαγαζιά. Στηρίζουμε όχι στα λόγια, αλλά εμπράκτως. Το κάναμε από τη Νομαρχία, θα το κάνουμε αύριο και από την Περιφέρεια».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Σ. Μαγόπουλος επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού επιχειρηματικού  περιβάλλοντος αλλά και την μετατροπή  της Θεσσαλονίκης σε πόλο έλξης επενδυτών και επισκεπτών. Παράλληλα, ζήτησε την πάταξη του παραεμπορίου που αποτελεί μάστιγα για το στεγασμένο εμπόριο.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous