Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΣΕΡΡΩΝ: « ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ»

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο κέντρο «Στέκι», παρουσία του Αχιλλέα Καραμανλή, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ Τάσος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης, εκπρόσωπος της βουλευτού Σερρών της ΝΔ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δεϊρετζής, ο Δήμαρχος Αλιστράτης Γιώργος Μαδεμλής, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Κώστας Στάγκος και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για τα προβλήματα της Μακεδονίας και ότι με ψεύδη, εγωισμούς και πάθη, με μικρότητες και δημαγωγίες του παρελθόντος, δεν πρόκειται πάμε μπροστά. «Οι Μακεδόνες χρειάζονται έναν Περιφερειάρχη που ξέρει και μπορεί να διεκδικήσει, όχι κυβερνητικό εκπρόσωπο» είπε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενωτικός και αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στην αναγέννηση της Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας ότι τα προβλήματα των πολιτών είναι υπεράνω κομμάτων. «Η ισόρροπη ανάπτυξη απαιτεί πριν από όλα την ενότητα των πολιτών, την κατανόηση πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Εγώ ασχολούμαι με το μέλλον, με ενδιαφέρει το καλό του τόπου. Στο έργο για την αναγέννηση της Μακεδονίας προτιμώ να είμαι πρωταγωνιστής παρά κομπάρσος».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, έκανε ειδική αναφορά στις προοπτικές τουριστικής ανάδειξης του σπηλαίου Αλιστράτης και του φαραγγιού του Αγγίτη, στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και στην αξιοποίηση προγραμμάτων αγροβιοτεχνίας.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous