Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Νέα Ζίχνη θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο Στέκι.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει πως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για τα προβλήματα της Μακεδονίας και θα τονίσει ότι «με ψεύδη, εγωισμούς και πάθη, με μικρότητες και δημαγωγίες του παρελθόντος, δεν πρόκειται να πάμε μπροστά».

Όπως θα πει, η ισόρροπη ανάπτυξη απαιτεί, πάνω από όλα, την ενότητα των πολιτών και την κατανόηση πως μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πάμε μπροστά. «Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Εγώ ασχολούμαι με το μέλλον, με ενδιαφέρει το καλό του τόπου. Στο έργο για την αναγέννηση της Μακεδονίας προτιμώ να είμαι πρωταγωνιστής παρά κομπάρσος…».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης, θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες τουριστικής ανάδειξης του σπηλαίου Αλιστράτης και του φαραγγιού του Αγγίτη, στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και στην αξιοποίηση προγραμμάτων αγροβιοτεχνίας.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous