Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: «ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ»

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών, όπου παραβρέθηκαν περισσότερα από 600 άτομα, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, η πρώην βουλευτής της ΝΔ Πόπη Φουντουκίδου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Αργυρός, ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Στέλιος Βαμβίνης και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε πως η Κεντρική Μακεδονία δεν έχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν «το δρόμο της ευθύνης, το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία».

Δίνοντας στην εκλογική αναμέτρηση χαρακτήρα δημοψηφίσματος, ο

κ. Ψωμιάδης τόνισε πως «δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη» και πρόσθεσε ότι «ο κ. Μπόλαρης βαδίζει με προσήλωση στον τέταρτο δρόμο του προέδρου του, του κ. Παπανδρέου. Το δρόμο του μνημονίου, το δρόμο της ανεργίας, το δρόμο της ύφεσης, το δρόμο της κρίσης, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα μας στο γκρεμό».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε ότι «σε ένα μήνα θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους κατοίκους των Γιαννιτσών, στους κατοίκους της Πέλλας, στους κατοίκους της Κεντρικής Μακεδονίας», ενώ αναφερόμενος στο Μακεδονικό δήλωσε πως «δεν πουλάμε τη γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν πουλάμε τη Μακεδονία μας».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να ενωθούν, όλοι μαζί, «με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε έναν αγώνα που θα μετατρέψει τον πιο λαμπρό νομό του παρελθόντος στον πιο ελπιδοφόρο νομό του μέλλοντος». «Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας» είπε και έκανε ειδική αναφορά στο όραμα του συνδυασμού για μια Περιφέρεια «απαλλαγμένη από τις μετριότητες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής, της λασπολογίας και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous