Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ»

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τα Γιαννιτσά θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν το δρόμο της ευθύνης, «το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία».

Επίσης θα τονίσει, πως την ώρα που οι άλλοι αναζητούν ακόμη υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, «εμείς προχωρούμε με πλάνο, έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις για κάθε γωνιά του τόπου μας».

Μεταξύ άλλων θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό ενδιαφέρον του «Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή» για τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στην αρχαία Πέλλα μετά το 1957.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα καλέσει τους παρευρισκόμενους να ενωθούν, όλοι μαζί, «με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε έναν αγώνα που θα μετατρέψει τον πιο λαμπρό νομό του παρελθόντος στον πιο ελπιδοφόρο νομό του μέλλοντος». «Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας» θα πει και θα αναφερθεί στο όραμα του συνδυασμού για μια Περιφέρεια που «θα είναι απαλλαγμένη από τις μετριότητες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής, της λασπολογίας και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous