Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: «ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;»

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Το Δήμο Αμπελοκήπων θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα καυτηριάσει την πρωτοφανή κοινή υπουργική απόφαση με την οποία αφαιρούνται από τις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου οι αρμοδιότητες της μελέτης και κατασκευής έργων υποδομής στην επικράτεια τους και ανατίθενται στην «Εγνατία ΑΕ».

«Ουσιαστικά δηλαδή, οι νέοι Περιφερειάρχες που θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου, δεν θα μπορούν να διαχειριστούν έργα της περιοχής τους. Κουμάντο θα κάνει μια εταιρεία του Δημοσίου, με διορισμένο από το υπουργείο Υποδομών διοικητικό συμβούλιο. Θέλω να ξέρω, έτσι τελειώνουμε με το κεντρικό μοντέλο της κεντρικής διοίκησης από την Αθήνα, όπως εξαγγέλλει η Ιπποκράτους στις οδηγίες που μοιράζει με non paper στους εκλεκτούς της; Προφανώς πρόκειται για μια δική τους μοναδική ερμηνεία της ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης» θα σημειώσει δηκτικά.

Συνεχίζοντας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα καλέσει την κυβέρνηση να σταματήσει να λέει ψέματα στον κόσμο και να πάψει τα… πισώπλατα μαχαιρώματα στη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη». «Γιατί στις συγκεκριμένες Περιφέρειες; Μήπως ο φόβος για το αποτέλεσμα της κάλπης οδηγεί σε κινήσεις πανικού;» θα επισημάνει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα αναφερθεί στην ανάγκη αναβάθμισης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως δεν μπορεί να αποτελεί τον «φτωχό συγγενή» της πόλης. Όπως θα πει: «Η Δυτική Θεσσαλονίκη είναι μια περιοχή στην οποία μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί, δυστυχώς, η προσοχή που της αξίζει. Ξέρουμε καλά τα προβλήματα που υπάρχουν και είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous