Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Καλλιθέα Χαλκιδικής μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο τέως βουλευτής της ΝΔ Χαλκιδικής Αθηναίος Φλωρίνης, ο Δήμαρχος Παλλήνης Κωνσταντίνος Καπούλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Δημήτρης Τσιούφης και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε πως η ψυχή του είναι στη Χαλκιδική, ότι δεν έμαθε να λέει ποτέ ψέματα και σημείωσε, ότι πρωταρχικό του μέλημα είναι η σύσταση ενός φορέα που θα αναλάβει τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης τουριστικής πολιτικής για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. «Οφείλουμε να προσαρμοστούμε άμεσα στα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, να εμπλουτίσουμε το τουριστικό μας προϊόν με την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, να βελτιώσουμε, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, να χτίσουμε, με άλλα λόγια ένα νέο πρόσωπο για τον τουρισμό στη Χαλκιδική και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία» είπε.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε, ότι παρά τις δυσκολίες που παρατηρούνται, απαιτείται η υλοποίηση βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης με τη διεκδίκηση της αιρετής Περιφέρειας. «Οι δυσκολίες είναι γνωστές» σχολίασε, προσθέτοντας πως «οφείλουμε να δώσουμε λύσεις με την ενεργό συμμετοχή της αιρετής Περιφέρειας και με συγκεκριμένες δράσεις, με τη συνεχή και δυναμική διεκδίκηση για την υλοποίηση, επιτέλους, βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης, που έχει ανάγκη η Χαλκιδική, που έχει ανάγκη η Κεντρική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, έθεσε ως προτεραιότητα του την προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού πλούτου και έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης του τουρισμού. Επίσης εστίασε στη ολοκλήρωση του οδικού άξονα Μουδανιών - Παλιουρίου που τον χαρακτήρισε έργο μέγιστης σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous