ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ‏

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Ήδη από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι διεκδικήσεις μας για κάθε Νομό ξεχωριστά, είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και στο site www.panagiotispsomiadis.gr.

Παράλληλα, το σχετικό έντυπο θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες σε κάθε Νομό. Την ώρα που άλλοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες δεν έχουν ούτε συνδυασμό, ούτε υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ούτε πρόγραμμα, εμείς είμαστε έτοιμοι, έχοντας καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα Περιφέρεια.

Όπως έχουμε επισημάνει από την αρχή της προεκλογικής μας εκστρατείας, θεμελιώδεις αρχές του προγράμματος μας παραμένουν η ανθρωποκεντρική πολιτική, το όραμα και η φαντασία, ο σχεδιασμός και η δημιουργία, η διεκδίκηση και το αποτέλεσμα. Και όλα αυτά χωρίς παραπλανητικές υποσχέσεις. Την ώρα που άλλοι ακόμα ψάχνουν το βηματισμό τους, εμείς συνεχίζουμε, βελτιώνουμε και επεκτείνουμε τη δράση μας, θέλοντας να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα για τα οποία δεσμεύτηκαν οι επτά Νομαρχίες.

 

Το πρόγραμμά μας είναι διαρθρωμένο σε θεματικές ενότητες και επεκτείνεται σε κάθε τομέα δράσης και σε όλους τους Νομούς.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous