Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: «ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡ

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Την Καλλιθέα Χαλκιδικής θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Athos Palace-αίθουσα Θεοδώρα.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι πρωταρχικό του μέλημα είναι η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης τουριστικής πολιτικής για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, μέσα από τη σύσταση ενός σχετικού φορέα. Όπως θα πει: «Οφείλουμε να προσαρμοστούμε άμεσα στα νέα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, να εμπλουτίσουμε το τουριστικό μας προϊόν με την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, να βελτιώσουμε, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο, να χτίσουμε, με άλλα λόγια ένα νέο πρόσωπο για τον τουρισμό στη Χαλκιδική και σε ολόκληρη της Κεντρικής Μακεδονίας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του θα επισημάνει ότι, παρά τις δυσκολίες που παρατηρούνται, απαιτείται με τη διεκδίκηση της αιρετής Περιφέρειας η υλοποίηση βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης. «Οι δυσκολίες είναι γνωστές. Οφείλουμε να δώσουμε λύσεις με την ενεργό συμμετοχή της αιρετής Περιφέρειας και με συγκεκριμένες δράσεις, με τη συνεχή και δυναμική διεκδίκηση για την υλοποίηση, επιτέλους, βασικών έργων υποδομής και ανάπτυξης, που έχει ανάγκη η Χαλκιδική, που έχει ανάγκη η Κεντρική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος θα θέσει ως προτεραιότητα του την ενίσχυση και στήριξη του τουρισμού, την κατασκευή των οδικών αξόνων και την ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας εμπλουτισμού της λεκάνης της Φούρκας.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous