Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: «Η ΝΑΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ – ΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ»

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο δημοτικό αναψυκτήριο «Κιόσκι» της Νάουσας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας Ηλίας Φωτιάδης, ο πρώην Νομάρχης Ημαθίας Γιάννης Σπάρτσης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, τόνισε πως η Νάουσα θα αποτελέσει απόλυτη προτεραιότητα για τη νέα αιρετή περιφέρεια και συμπλήρωσε πως το «καμάρι της Μακεδονικής γης, η ηρωική αυτή πόλη με τη δική της ξεχωριστή προσφορά στους αγώνες και τις θυσίες του γένους», δικαιούται σεβασμό. «Η Νάουσα και η ευρύτερη περιφέρεια της δεν έχουν θέση στην άγονη γραμμή. Πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου σας, την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το φυσικό πλούτο, τη μοναδική ιστορία της πόλης και να αναδείξουμε το δήμο της Νάουσας σε πόλο ανάπτυξης» είπε.

Όσον αφορά τα λάθη που τυχόν έγιναν στο παρελθόν, σημείωσε πως δεν μπορούν να υποθηκεύσουν και το μέλλον. «Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Με επανειλημμένες παρεμβάσεις και επιστολές μου ακόμη και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, του ζήτησα να σταματήσει άμεσα ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε βάρος των εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ. Φαίνεται πως στην Αθήνα δεν έχουν κατανοήσει ακόμη, πως οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι επί 19 μήνες αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, προκαλώντας εντονότατο κοινωνικό πρόβλημα σε ολόκληρη την περιοχή».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανεργίας και έθεσε ως προτεραιότητα του την ολοκλήρωση του οδικού τμήματος Πατρίδα-Νάουσα, τη βελτίωση της οδού Βέροιας-Βεργίνας δια μέσου του φράγματος του Αλιάκμονα, την κατασκευή της νέας επαρχιακής οδού φράγμα Αλιάκμονα-Ριζώματα προς Πιερία καθώς και τη βελτίωση της οδού Κατερίνη-Μοσχοπόταμος- Ελατοχώρι προς Βέροια.

Νωρίτερα ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, μίλησε στο κατάμεστο κέντρο «Κομπολόι», στο Νέο Σούλι Σερρών του Δήμου Εμμ. Παππά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Σερρών Τάσος Καρυπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευγένιος Χαϊτίδης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στο Νέο Σούλι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στον φλογερό πατριώτη, τον Εμμ. Παπά που ηγήθηκε στα 1821 της προσπάθειας του σκλαβωμένου Μακεδονικού Ελληνισμού για την απελευθέρωση από την Οθωμανική τυραννία τονίζοντας πως «το παράδειγμά του, η θυσία του, το αδούλωτο πνεύμα του, επισημαίνουν, την υποχρέωσή μας να κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ πως η Μακεδονία δεν πωλείται».

Επίσης έκανε ειδική αναφορά και στον ηγέτη Κωνσταντίνο Καραμανλή, «τον τολμηρό Σερραίο πολιτικό που πέτυχε», όπως είπε, «το ακατόρθωτο», να αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας και να κερδίσει την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του ελληνικού λαού. «Η Ελλάδα χρωστάει στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόοδο και στην ενότητα του τόπου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ψωμιάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής μέσω της εξασφάλισης των κονδυλίων για να αξιοποιηθεί ο πλούτος της Μακεδονικής γης. Ακόμα έδωσε μεγάλη σημασία στο τουριστικό μοντέλο ανάπτυξης μέσα από διάφορες δράσεις και κυρίως, όπως είπε, «μέσω της συγκρότησης ενός φορέα προώθησης του τουρισμού για όλη τη κεντρική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Επιπλέον εστίασε σε συγκεκριμένα έργα που θα συμβάλλουν, όπως είπε, στην ανάπτυξη της περιοχής όπως πχ τα αντιπλημμυρικά έργα στις πλαγιές του Μενοίκιου Όρους.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous