Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: «ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ».‏

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Σε περίπου 600 άτομα που κατέκλυσαν το κέντρο «Κομπολόι» (Νέο Σούλι) του Δήμου Εμμ. Παπά μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Σερρών Τάσος Καρυπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μαρία Κόλλια, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευγένιος Χαϊτίδης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στον φλογερό πατριώτη, τον Εμμ. Παπά που ηγήθηκε στα 1821 της προσπάθειας του σκλαβωμένου Μακεδονικού Ελληνισμού για την απελευθέρωση από την Οθωμανική τυραννία τονίζοντας πως «το παράδειγμά του, η θυσία του, το αδούλωτο πνεύμα του, επισημαίνουν, την υποχρέωσή μας να κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ».

Ο Κ. Ψωμιάδης δεν παρέλειψε στην αρχή της ομιλίας του να αναφερθεί στον ηγέτη Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον τολμηρό Σερραίο πολιτικό που πέτυχε – όπως είπε- το ακατόρθωτο, να αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας και να κερδίσει την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του ελληνικού λαού. «Η Ελλάδα χρωστάει στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόοδο και στην ενότητα του τόπου» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής μέσω της εξασφάλισης των κονδυλίων για να αξιοποιηθεί ο πλούτος της Μακεδονικής γης. Έδωσε μεγάλη σημασία στο τουριστικό μοντέλο ανάπτυξης μέσα από διάφορες δράσεις και κυρίως όπως είπε «μέσω της συγκρότησης ενός φορέα προώθησης του τουρισμού για όλη τη κεντρική Μακεδονία». Επίσης έθεσε ως προτεραιότητα για την αναβάθμιση της περιοχής, μεταξύ άλλων την ολοκλήρωση του δρόμου Σερρών – Δράμας «οι δρόμοι θέλουν ανάπτυξη» επισήμανε.

Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενωτικός τονίζοντας πως «όλοι μαζί» πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα κόμματα και από κοινού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. «Οι Μακεδόνες θέλουν έναν περιφερειάρχη που θα λέει τα πράγματα απλά, σταράτα, μπεσαλίδικα. Που ακούει τον αγρότη, τον μικρομεσαίο, το νέο, τον επιχειρηματία». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του επισήμανε πως οι εκλογές δεν έχουν κριθεί «μπροστά μας έχουμε πολύ δρόμο ακόμη» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Επιπλέον επισήμανε συγκεκριμένα έργα και πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής όπως μεταξύ άλλων στα αντιπλημμυρικά έργα στις πλαγιές του Μενοίκιου Όρους. Ο κ. Μωυσιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας επισημαίνοντας πως « η εθνική μας ταυτότητα δεν είναι προς διαπραγμάτευση».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous