Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: «Η ΝΑΟΥΣΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Νάουσα θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στις 19.30 συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο δημοτικό αναψυκτήριο «Κιόσκι».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, θα επισημάνει τα οικονομικά πλεονεκτήματα της Νάουσας. «Πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου σας, την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το φυσικό πλούτο, τη μοναδική ιστορία της πόλης» θα πει, τονίζοντας ότι ο δήμος Νάουσας πρέπει να αναδειχθεί σε πόλο ανάπτυξης μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στους εργαζόμενους της ΕΝΚΛΩ που παραμένουν απλήρωτοι επί 19 μήνες, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης. Σε αυτό το σημείο θα τονίσει για άλλη μία φορά πως τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν χρώμα και ότι στα προβλήματα της καθημερινότητας δεν είναι με κανένα κόμμα. «Είμαι με την αυτοδιοίκηση, είμαι με τους πολίτες, είμαι με τις τοπικές κοινωνίες» θα τονίσει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, έθεσε ως προτεραιότητα για την αναβάθμιση της περιοχής, μεταξύ άλλων την ολοκλήρωση του τμήματος Πατρίδα – Νάουσα, τη βελτίωση της οδού Βέροιας – Βεργίνας, διαμέσου του φράγματος του Αλιάκμονα, τη Κατασκευή νέας επ.ο.:φράγμα Αλιάκμονα – Ριζώματα – προς Πιερία καθώς και τη βελτίωση της οδού Κατερίνη – Μοσχοπόταμος – Ελατοχώρι – προς Βέροια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα της περιοχής κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ανεργίας.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous