ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Πλήρης η δικαίωση και επίσημα πλέον των πολύμηνων προσπαθειών της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στο καίριο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, καθώς με σχετική νομοθετική ρύθμιση παρατείνεται χρονικά η τελευταία σύμβαση 2009-2010, όπως ακριβώς εισηγήθηκε η Νομαρχία Θεσσαλονίκης στα τρία συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών. Έτσι λοιπόν από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 θα εκτελούνται κανονικά όλα τα σχολικά δρομολόγια για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών προς και από το σχολείο.

Η πίεση που άσκησε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο συντονιστής του νομαρχιακού έργου της ΝΑΘ Γιώργος Τσαμασλής έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έβαλαν «τέλος» στην ταλαιπωρία τουλάχιστον 10.000 μαθητών και των οικογενειών τους.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χαίρομαι γιατί η Υπουργός κ. Διαμαντοπούλου κατάλαβε το δίκαιο αίτημά μας και δόθηκε λύση για την οποία αγωνιστήκαμε σε αντίξοες συνθήκες. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι δεν είμαστε παράνομοι και ότι επί τόσα χρόνια δίναμε λύση σε ένα κοινωνικό πρόβλημα. Οι διώξεις και οι συκοφαντίες που ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, κατέπεσαν. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να δίνουμε λύσεις, σε πείσμα όσων στέκονται εμπόδιο βάζοντας σε ταλαιπωρία χιλιάδες μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά ότι ξέρουμε να διεκδικούμε και να κερδίζουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε γονείς και μαθητές, δίπλα στον απλό πολίτη».

Ο κ. Τσαμασλής από την πλευρά του υπογράμμισε: «Δώσαμε λύση. Αφήνουμε πίσω μας την ταλαιπωρία και τα εμπόδια που συναντήσαμε. Ενεργούμε μόνον για το καλό των συμπολιτών μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Τα παιδιά μας επιτέλους θα πηγαινοέρχονται με πλήρη ασφάλεια από το σπίτι στο σχολείο και από το σχολείο στο σπίτι».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous