Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ: «ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ»

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών του Δήμου Νέας Προποντίδας θα μιλήσει απόψε, στις 19.30, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στο έντονο προσφυγικό στοιχείο και θα καλέσει τους κατοίκους της περιοχής να μην ξεχνούν τους τόπους των προγόνων μας και την ιστορία μας. «Η μαρτυρική, η τραγική ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού γράφηκε με αίμα» θα πει, τονίζοντας ότι η ιστορία δεν γράφτηκε με κιμωλία για να τη σβήνει και να τη γράφει κανείς όπως του αρέσει.

Σε άλλο σημείο θα παρατηρήσει πως στην Χαλκιδική δεν αρμόζει η εσωστρέφεια. «Ο τόπος αυτός είναι αυτόφωτος, δεν ζει και δεν πρέπει να ζει στη σκιά της Θεσσαλονίκης. Θέλει, όμως, πολύ δουλειά, πρώτιστα σε επίπεδο υποδομών. Με θέληση, με καλή συνεννόηση, με διάλογο, με συνεργασία, με αποφασιστικότητα, θα τα καταφέρουμε». «Να είστε βέβαιοι», θα προσθέσει, «πως την επόμενη ημέρα, η Χαλκιδική δεν θα είναι μόνη της».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης και του τουρισμού ώστε να εξελιχθούν τα Νέα Μουδανιά σε «πραγματικό εμπορικό κέντρο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous