Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ: «Η ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ»

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες ήταν ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Αντώνης Καρπούζας και Νίκος Κάκκαλος, ο Δήμαρχος Λιτοχώρου Αθανάσιος Τσιφοδήμος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Μόσχος Γιαλένιος και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε «ερωτευμένος» με το Λιτόχωρο και χαρακτήρισε «μονόδρομο» την αξιοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη της δυναμικής του τόπου. «Η Πιερία», είπε, «δεν μπορεί να περιμένει άλλο», ενώ αναφερόμενος στην κρίση τόνισε πως «είναι χρέος μας να οδηγήσουμε τα νιάτα σε καλύτερους δρόμους» και ότι «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να πεθάνει».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του για την Πιερία έδωσε έμφαση στη στήριξη του τουρισμού. «Είναι επιτακτική ανάγκη, η χάραξη μιας νέας, περιφερειακής στρατηγικής για τον τουρισμό, μιας στρατηγικής που απαιτεί συστράτευση, ενότητα και συντονισμένη διεκδίκηση. Πρέπει να καλύψουμε με καλό σχεδιασμό την χρόνια ανεπάρκεια και την αδιαφορία της Πολιτείας για την τουριστική ανάπτυξη της Μακεδονίας με τις δικές μας δυνάμεις, αξιοποιώντας, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, τους πλούσιους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους του τόπου μας».

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου αναφέρθηκε στον φυσικό πλούτο που διαθέτει η Νότια Πιερία, στην εργατικότητα που διακρίνει τους πολίτες της και στην ιστορική-πολιτιστική της κληρονομιά. «Διεκδικούμε τη δημιουργία θεματικού πάρκου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αναψυχής, την κατασκευή δασικού χωριού στους πρόποδες του Ολύμπου, την τουριστική ανάδειξη του φαραγγιού του Ενιπέα (Λιτόχωρο), την καλύτερη δυνατή διαφημιστική προβολή της Νότιας Πιερίας για την ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού, τη θαλάσσια σύνδεση της Πιερίας με Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και την παραλιακή οδική σύνδεση των νομών Πιερίας και Λάρισας» είπε μεταξύ άλλων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous